40. Generalna skupština EMU

U saradnji sa nacionalnom asocijacijom muzičkih škola (Association des Ecoles de Musique du Grand-Duché de Luxembourg  ), Evropska unija muzičkih škola je u periodu od 14 – 16. maja 2015. u Luxembourgu (Kirchberg) održala 40. Generalnu skupštinu na kojoj je član Predsedništva Zajednice Aleksandar Đurić izabran za člana Predsedništva evropske asocijacije.

Izbor Aleksandra Đurića u Predsedništvo EMU   smatramo svojevrsnim priznanjem našem predstavniku i samoj Zajednice za višegodišnji doprinos radu i uspešnoj saradnji sa evropskom unijom muzičkih škola.

U okviru Generalne skupštine održana je i konferencija na temu Baština, različitosti, budućnost (Heritage, Diversity, Future). 

 

Na slici: Tomas Kolafa (Češka), Friedrich-Koh Dolge (Nemačka), Philippe Dalarun (Francuska), Willem van Moort (Holandija), Helena Maffli (Švajcarska, predsednik), Silja Aavik (Estonija), Aleksandar Djurić (Srbija), Timo Klemettinen (Finska)

European Music School Union

Sadržaj ovog sajta je zaštićen autorskim pravima čiji je nosilac i koja zadržava Zajednica muzičkih i baletskih škola Srbije.

Loading...