Rasprostranjenost škola

Sve muzičke i baletske škole u Srbiji (ukupno 72 muzičke i 4 baletske) su članice Zajednice. Škole su grupisane u okviru tri regionalna aktiva muzičkih škola i jednog aktiva baletskih škola Srbije. Grafikoni prikazuju rasprostranjenost osnovnih i srednjih muzičkih i baletskih škola za regione Beograd, Vojvodinu i centralnu Srbiju sa Kosovom i Metohijom, kao i detaljnu zastupljenost škola po okruzima. Zajednica je pokrenula aplikaciju Podaci o školama pomoću koje škole lično dostavljaju informacije o svom radu i svim važnim podacima o svojoj ustanovi. Pozivamo ustanove koje još uvek nisu dostavile podatke da to učine i dopune ovu jedinstvenu bazu, kako bi doprinele afirmaciji svoje škola i boljoj informisanosti o svojim postignućima. 

Detaljnije informacije možete videti kada mišem pređete preko grafikona. Pojedine instance grafikona možete isključiti/uključiti ako kliknete na naziv u legendi.

Sadržaj ovog sajta je zaštićen autorskim pravima čiji je nosilac i koja zadržava Zajednica muzičkih i baletskih škola Srbije.