Aktivnosti škola

1Bolja informisanost o aktivnostima škole doprinosi njenoj afirmaciji van okvira lokalne sredine. To će pomoći nastavnicima i učenicima da unaprede razmenu i saradnju ne samo unutar zemlje, već i sa školama i zainteresovanim institucijama van nje.

2Pored osnovnih podataka, škole mogu po potrebi ažurirati informacije o aktuelnim dešavanjima. Takmičenja, manifestacije, značajni koncerti, majstorski kursevi i drugi vidovi unapređenja nastave, inicijative i primeri uspešnog delovanja mogu doprineti unapređenju rada u drugim sredinama.

3Zajednica zastupa interese škola u okviru Evropske unije muzičkih škola i drugih asocijacija u zemlji i inostranstvu. Funkcija sajta Zajednice kao krovne organizacije može biti delom usmerena na koordinaciju saradnje škola sa institucijama u inostranstvu prema kojima Zajednica, kao i zemlja u celini, nastupa sa povoljnijih pozicija.

  

© Zajednica muzičkih i baletskih škola Srbije.
Podaci su dostavljeni od strane ustanova. Zajednica automatski obrađuje podatke i ne snosi odgovornost za njihovu tačnost ili zloupotrebu bilo koje vrste.
Više informacija: Podaci o školama 

Sadržaj ovog sajta je zaštićen autorskim pravima čiji je nosilac i koja zadržava Zajednica muzičkih i baletskih škola Srbije.

Loading...